woop woop!

jihooo!! fick precis ett brev från skatteverket :) och det betyder att jag från o med nu heter Gabriella Valeria Farkas!
jag är jätte glad hahah! :D så nu framöver måste jag skriva in valeria till klass listan, och när jag skriver under papper o sånt ;)
 
 man ser knappt mig ( världens dåligaste cam) men jag visar tummen upp ;)

kan ingen fatta att jag INTE VILL!!

ååh! jag vill verkligen inte, förstår ni inte det?? jag är obekväm i det och att vi kommer vara med klassen gör mig ännu mer obekväm. Ni kanske har världens finaste kropp med en smal mage och fina lår, men jag har inget av det! känner mig så otrolig tjock och äcklig! så ni tycker säkert att jag bara är larvig och mesig, men ni förstår inte hur det känns att bli kallad tjock av en klasskompis 2 ggr! nej såklart inte för sånt händer jue inte er, alla killar gillar er och ni har massor med vänner, medans ingen kille gillar mig och jag har inte så många vänner för jag har svårt att öppna mig för folk.. Ni skämmer aldrig ut er själv medans jag skämmer ut mig minst 5 ggr om dagen! så visst nu kanske ni tycker att jag klagar och att jag ska vara glad för det jag har och bla bla bla, lätt för er att säga. Jag vill inte åka o bada för jag är obekväm i min kropp! förstår ni inte det?? jag har gått upp så mycket i kilo det senaste året, och jag vill inte längre!  jag vill sluta äta så mycket, men sen blir jag ledsen att jag känner mig så här så jag äter mer för att dämpa smärtan.så jag antar att jag tröstäter. men när jag är hungrig känner jag mig faktiskt smal,på ett konstigt sätt. jag vill kunna ha tajta kläder istället för bara pösiga, och jag vill sluta höra er klaga på er kropp när jag och tillomed ni vet attt ni är fina och smala. (snyft) jag älskar att bada, jag älskar vatten men jag vill inte visa mig för er.. för jag skämms... att ha pösiga kläder och stora kläder är väl för att skydda sig mot världen, man känner sig trygg. jag önskar det vore någon som förstår mig..

I feel pretty.

God morgon, idag var det kanske första gången på länge jag har känt mig fin/vacker/söt skumt.... Jag brukar inte tycka att jag är fin, men imorse tyckte jag det (: jag ska inte bry mig om vad folk säger om mig, jag ska inte bry mig om någon säger att jag är tjock.. (det har hänt) jag mådde skit och ville bara försvinna och gråta :/ varför vill ni sänka mitt självförtroende när det redan är så långt ner?!!
Jaja... Ha en god morgon och känn er vackra ;)


Lördag

Hej hej!! Idag åkte jag o min familj upp till handen för att titta runt lite och sen skulle vi åkt o köpt blommor men det blev bara handen idag ;) jag letade efter vinröda byxor på cubus men de var mer brunaktiga än röda... Sen hittade jag på H&M en basic tröja som jag har velat ha! Jag var fett depp för att jag ej hittade de röda byxorna men sen gick vi in på vero moda och där fanns det sånna byxor jag ville ha! Gick o provade de och de var jätte snygga ;) sedan påväg hem svängde vi in till Ica för att köpa bröd så hittade jag en film som heter " the last song" hoppas den är bra :D


Twilight

Hej! Idag har jag haft universums jobbigaste gympa! Haha men det var kul (: sen hade vi hemkunskap senare på dagen och vi gjorde purjolökssoppa med bröd och det smakade.... Riktigt äckligt!.. Inte gott alls.
Mamma berättade att hon hade köpt biljetter till twilight breaking dawn part 2
Och att vi kommer se den på lördag! Ååh vad kul, som jag har längtat (: och ja jag kommer gå med min mamma ( hon gillar också twilight)


Data.

Hej! Idag har jag haft utvecklingssamtal på morgon, det gick bra antar jag, så då fick jag hela dagen ledigt! Sen åkte jag hem och var framför datan hela dagen. Tittade mest efter filmer och jag hittade faktiskt väldigt många jag skulle vilja ha/se :) det finns en film som jag fastna lite för och den heter "love wrecked" vad har ni gjort idag? Ni får gamla foton av mig nu för jag är för lat för att tända en lampa och ta ett kort på mig.. Japp sån är jag en latizz! MEN jag ska få börja gymma på det nya gymmet i tungelsta "coregym" heter det. Det ska bli jätte kul :))


...

Hejsan! Tänkte blogga lite, eftersom det var länge sedan ( förlåt för det)
Idag har jag varit i skolan som vanligt och det var jobbigt! Särskilt gympan! :(
Usch vad arg jag blev, kan ju inte ens göra något bra. Sitter bara på bänken och stirrar på de som klarar av det vi ska göra! Har känt mig seg hela veckan, orkar inte ens bry mig vad jag har på mig, har bara hoodie och jeans..
Haha! Ååh saknar mina kompisar! :(
Vill inte att Marika ska byta skola, men om det hjälper henne att fokusera bättre i skolan så stöttar jah henne till 100 % :)
Hittade några hoodies jag vill ha :)


OMG!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! gud vad jag är glad, det finns inga ord :D jag ska gå på ONE DIRECTION konserten!!!!!! med fina Emma.A :D VI BÅDA ÄLSKAR 1D OCH VI SKA PÅ DERAS FÖRSTA KONSERT DEN 8 MAJ. ÅH HERRE GUD :) NÄR EMMA RINGDE OCH SA ATT DE FICK TAG I BILJETTERNA SÅ SA VI BARA " HERRE GUD" OCH "IIIIIIIII" i 6 MINUTER :D SKA BLI SÅ FÖRBANNAT KUL :)

RSS 2.0