jäkla skit

hej, idag hade vi första dagen i elevens val. jag valde ju upplev sthlm.. men det var inte alls som jag hade tänkt mig..! vi orienterade hela jävla dagen, det stod inte på schema papprerna att vi skulle orientera i stan. om det hade stått det hade jag aldrig valt det.. det var såå varmt i stan, gruppen var helt fackad.. mina ben typ dog..
 
så otroligt skönt att det är friiday, hade nog inte klarat en dag till i skolan! wow om 12 dagar är det skolavslutning. tiden flyger verkligen iväg.. haha. har nog inte berättat detta. men om 2 veckor är vi i brasilien, jo vi ska på en kryssning i medelhavet i en vecka. båten invigdes 2013 så den är mega ny, och sen finns det typ 18 våningar med massa roliga grejer. bara 2 problem. 1: man måste klä sig fint varje dag man går till resturangen. 2: jag kommer vara så ensam. jag hoppas så mycket att jag kommer träffa någon! hoppas inte det finns snygga killar för då kommer jag garanterat skämma ut mig själv.. :/ haha :)

snart sommarlov

wohoo. oh shit.. det är snart sommarlov.. omg det betyder att det är nian nästa år..! inte redo alls! idag kom studievägledaren Malin in till oss, hon hade världens bästa timing. för min svenska lärare skulle precis börja läsa våra noveller. och en av de novellerna hon skulle läsa upp är min.. hon valde bara ut några st.. åh varför.? 
så den 10 juni kommer vi gå till gymnasiet i handen och kolla lite. man skulle kryssa i fyra st riktningar man ville kolla in, och jag valde - barn och fritidsprogrammet, estiska programmet, och samhälls något... haha, kom ej ihåg vad det var?? 
 
idag fick vi våra betyg i svenskan o engelskan, jag tror att hon sa att jag har D+ i engelska o D- i svenskan?? alltså jag kommer inte ritkigt ihåg vad hon sa.. men på min novell fick jag bara ett C medans typ de andra fick ett B känns lite lågt.. jag kommer nog aldrig få ett B :( känns bara så dumt.. nåja "happy thoughts" ;)
 
imorgon så kommer vi åka till rudan ( buu ) och vi kommer vara där hela dagen typ.. vi ska orientera.. själva.. alltså owhat? Men sen ska jag och Emma.A gå upp till handen och titta runt lite, måste köpa shorts.. och bikini..
 

nutella is life

hej! idag skulle allt lämnas in i skolan, såå skönt att allt är fixat och klart. blev klar med novellen ganska snabbt, men jag ändrade på den lite, sen så blev jag klar med Kanada uppsatsen i onsdags. och igår gjorde jag NO uppsatsen! är faktiskt väldigt nöjd!
 
jag kan alltid lita på Nutella, finns alltid i skåpet om jag vill ha den. tack nutella för att du finns :)
borde gå till gymmet, men jag ville bara åka hem och ta det chill. om 19 dagar är det skolavlsutning. shit vad terminen gick snabbt. efter sommarlovet går vi i nian! jag vill inte växa upp. jag vill vara barn forever. okej kanske inte forever. men jag vill inte vara vuxen och ta beslut, oroa mig över jobbet, eller kärleken.. Och jag vill inte dö.. jag är en vampyr!!! solljus "aaaaaaah, jag smälter" typ.. nej men förstår ni mig? eller låter det helt ologiskt?
 snygg va? det var i romme :)))
 
 

varför mobbar vi varandra ?

hej, jag har tänkt på en sak, varför är vi elaka mot varandra? fattar inte vi att det sårar folk? det är hemskt att folk stänger ut en, pratar bakom ryggen på varandra och pekar på varje fel vi har. 
Alla har något som man inte är nöjd med. magen, låren, skrattet, ansiktet.. får spunk på människor! 
det finns två  kommentarer jag hatar..
- du, vet du att du har en finne där?!
alltså wow, jag har en spegel hemma jag ser att jag har finne i ansiktet. så vadå! ring polisen. jag är vafan tonåring, finnar kommer o går.sånt är livet bara. usch!
 
- oj, liite mycket mat du tar. nej usch vad äckligt med oliver ( random ) gillar du oliver..? fy
alltså va fasiken? vrf bryr vi oss om vad den andra personen har på tallriken? alla är olika någon gillar oliver, andra inte. värsta big dealen. nej jag dissar de 2 kommentarerna! 

Bästa dagen everrr!

Hej! Som ni vet var jag på one direction konserten i onsdags. Och det var helt
UNDERBAAAAART! Alltså shit! Jag typ dog, och under typ 5 min medans de drack vatten så visade de en film de hade gjort, först fest där det ser ut som att de pratar med dig o kramar. Och sen dagen efter festen. Och sen när dem klädde ut sig till olika personer var sååå kul! De gjorde en mänsklig pyramid! Och jag fick med det på film ! Så underbart. Bästa dagen i mitt liv! + jag är NÄÄÄÄSTAN säker på att de vinkade till mig. Okej de vinkade till 3 000 personer men en av de bar ju jag... Så tekniskt sätt vinkade de till mig !! :D


don't forget to SMILE

hej, så skönt att det är fredag! har längtat dunder mycket. jag kom på en sak, måste jue köpa ljusstavar! ni kanske undrar " vrf Gabriella ?" men det är för att det finns en tjej som har skapat en sida på FB och det handlar om att man ska ha röda ljusstavar under konserten under 2 låtar. så vi kanske kommer med i deras fiiilm! hoppas. men då måste jag åka till handen och köpa stavarna på teknikmagasinet.. hoppas det går..! håll tummarna :)
 
idag var jag på gymmet, känns skönt för benen :) så ska jag jobba hårt på måndag så jag känner mig fin på onsdag. känner mig ganska lycklig nu. konstig känsla. har inte känt mig så lycklig under de här månaderna, jag kanske ser lycklig ut, men alla har vi våra problem.. 
 
we're soo flyyyyy. nej men hej då kompisar :) 

RSS 2.0