19 februari

Yey! Idag är min namnsdag! Inget speciellt, men men! :) idag har jag jobbat, och sen bakat chokladbollar när jag kom hem :) gott !


I'm sick for looove

Nä, men ärligt jag har blivit sjuk.. Och det är alla hjärtans dag idag, inte för att jag bryr mig egentligen.! Jag har varit ensam på alla hjärtans dag 15 gånger. Men men.. Vad kan man göra? Får väl ha ett gulligt snack med mina posters, näe i'm just kidding.! Så vi fick ringa till förskolan och säga att jag har blivit lite sjuk. Så nu ligger jag i sängen med huvudvärk, och ont i halsen.. Jippie! Men pappa lovade mig att köpa gelé hjärtan till moi :) tack pappa! Vad ska ni göra idag??


köttbulle!

hejhej!
det var en engelsk kille som sa köttbulle på youtube, och jag skrek för jag blev så glad :D hahaha
sen dansade jag, och fick kramp i foten... sen fick jag ont i ryggen... sen fick jag ett brev från folktandvården 0.0
den 2 april ska jag till tandläkaren... leeskigt.. imorgon ska jag träna igen :D det är så kul! nu har jag lite träningsvärk i armarna menmen :) åh det är så många prov på G.. imorgon har vi matte prov, och igår hade vi hörförståelse prov på engelskan.. sen på fredag har vi ett till prov i engelskan -.- ååh orkar seriöst inte!
 nästa vecka är dt prao i 2 veckor :) sen blire sportlov, så 3 veckor utan skola! wiihoo
 
ska bli kul med att praoa på dagis :) blir kanske lite mycket med 2 veckor, men jag klarar mej

egoo

hajsan!
 
Idag har jag inte gjort något, typ.. bara städat mitt rum lite! imorgon ska jag o Emma.A åka in till stan för att gå på bio och se "Ego" hehe. jag tycker den verkar as bra. men vi får se. jag har inte bloggat så mycket och jag säger sorry sporry. vad har ni gjort idag? hmm vad ska jag skriva om?? glasögon är vackar på blommor.. näe nu blev det personligt :/ owhat..? kan inte ens stava idag. Idag blir det mello pello = melodifestivalen :) jag gillar mello pello, hoppas det är bra låtar i år!
 

RSS 2.0