Tänkte uppdatera!

Hejsan kompisar!!

Jag har precis blivit klar med so läxan, tack mamma för hjälpen! <3
Imorgon ska vi åka till Kvarnängen i nynäs.. -.- (suck) vi ska ha friidrottdag, och hoppa och skutta och springa o jogga.


Är det normalt?

Är det verkligen normalt att hata sig själv så mycket som jag gör?! Jag önskar att alla mina bekymmer bara skulle flyga bort. Jag önskar att jag vore ett matte snille, jag önskar att jag kunde få folk att gilla mig, jag önskar att jag vore vacker. Jag vill inte vara blyg. Jag vill våga saker. Jag vill vara fin och smal, och sluta bekymra mig om
Min kropp, den kroppen som jag hatar djupt! Jag önskar att jag hade vänner som bor nära mig. Jag vill bara hjälpa till men du stöter bort mig. Jag vill höra dig säga tack för att du bryr dig Gabriella. Du är världens finaste. Men det vet jag att jag aldrig kommer få höra det av dig, hur kan man få den oturen som jag har? Den jag var djupt förälskad i spanar in min kompis.. Men jag antar att jag inte gillar honom längre. Jag vill bara höra från någon säga till mig:
Jag älskar dig
Fy vad jag är patetisk nu :(


Madagaskar 3

Hej! Idag åkte jag ida,emma,Emilia,Hampus och Hampus till stan för att se på Madagaskar 3 :) den var bra! Jag hade enormt kul! Vi är det nya bio gänget! Vi funderar på att åka på bio tsm igen någon dag? Men det ska vi prata om imorgon ;)
Vi träffade oxå de fina tjejerna Marika och emma.I på tåget ;D vilken härlig dag <33


bonjour amigos ;)

idag hade vi skoljoggen, det gick ganska bra gick/joggade 3 km på 28 min :D stolt liten gubbe
imorgon ska jag och Ida åka till handen måste köpa lite små grejer hehe. ska köpa milkshake också :) älskar verkligen det <3
 
här kommer några låtar jag lyssnar på nu ;)
 
 
haha nu kommer en funny NO låt ;)
 
 
 
marika- skulle du göra en ny design, jag har kommenterat din blogg men du har ej svarat :/

åh men herre amalia jessus!

mår verkligen ur dåligt! tittade precis på skolfotona på datan..... åh gud vad jag blev arg/ledsen jag såg ut som ett stort fån, hade världens bredaste ansikte och smala pinn ögon ._. det var hemskt att titta på det! 2 av 3 misslyckades totalt. och de kallar sig fotografer snarare misslyckademänniskorgrafer! nu är Gabriella rasande,ja det är jag! ååh dumma dumma dumma människa :( nä näej det här får inte sänka mitt liv! finns det ingen social männsiak på skype? känner mig som ett fååån som försöker få tillbaks sina vänner? känns som de försvinner. vill flytta. kanske är det en bra ide? kommer vänta en liten stund till, men jag känner verkligen som ni går bort från mig varje dag som går.. vad ska jag göra?? ska jag ändra på mig kommer det hjälpa..? hmm. nä skulle inte tro det, skulle aldrig ändra på den jag är pga av en annan människa det är nog det dummaste en männsiak kan göra :/

marshmallow

haha hur grymt sött är inte det? marshmallow? enligt mig grymt sött ^.^
jag har varit förkyld i några dagar men nu måste jag bli bättre! är rädd att jag ska halka efter...
 
dagens diss: tjejer som låtsas att inte veta något bara för att killar ska gilla dem,eller få uppmärksamhet -.- ååh blir så arg. de där tjejerna är säkert mycket smartare och vet redan svaret men frågar ändå på ett idiotiskt sätt! det är verkligen inte sött/gulligt/sexigt! om du trodde det så har du otroligt fel. Det finns säkert killar som gillar när en tjej "spelar" dum men det visar bara att han är sjuk i huvudet!
 
har inte hänt något speciellt idag bara det gamla tråkiga... kan inte fatta att jag lyssnar på ett band som heter skitarg. har ni hört några av deras låtar? deras låtar är väl,speciella. min kompis Milia gillar de verkligen så jag tänkte ge de en chans,men de är inte något för mig (haha) 8)
 
tänkte visa en låt som jag tycker är såå söt. tänk låten heter Marshmallow <3333 älskar den
 
 
 

RSS 2.0